OVER ONS

Over ons

VDM Welding is een betrouwbare partner voor seriewerken op het gebied van lassen, laserlassen, lasersnijden en buislasersnijden. Met hun expertise en geavanceerde technologieën bieden ze hoogwaardige oplossingen voor bedrijven die seriematig laswerk nodig hebben.
 
Als het gaat om lassen, biedt VDM Welding vakmanschap en precisie. Ze hebben ervaren lassers in dienst die bekend zijn met verschillende lastechnieken en materialen, waardoor ze aan uiteenlopende projecteisen kunnen voldoen. Of het nu gaat om staal, aluminium of roestvrij staal, VDM Welding zorgt voor sterke en duurzame lasverbindingen.
 
Daarnaast is VDM Welding gespecialiseerd in laserlassen, een geavanceerde lasmethode die hoge nauwkeurigheid en minimale vervorming biedt. Met behulp van moderne laserlastechnologieën kunnen ze complexe geometrieën en dunne materialen behandelen, waardoor ze perfect zijn voor seriewerken waar precisie en efficiëntie essentieel zijn.
 
Voor het lasersnijden en buislasersnijden biedt VDM Welding geautomatiseerde oplossingen die zorgen voor snelle en nauwkeurige resultaten. Met geavanceerde lasersnijmachines kunnen ze diverse materialen snijden met minimale thermische vervorming, waardoor strakke toleranties worden gehandhaafd en hoogwaardige onderdelen worden geproduceerd.
 
Als partner voor seriewerken begrijpt VDM Welding het belang van consistentie, kwaliteit en tijdige levering. Ze werken nauw samen met hun klanten om de specifieke eisen en verwachtingen te begrijpen en streven ernaar om aan deze eisen te voldoen of zelfs te overtreffen.
 
Kortom, VDM Welding is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor seriewerken in het lassen, laserlassen, lasersnijden en buislasersnijden. Met hun expertise, geavanceerde technologieën en toewijding aan kwaliteit kunnen ze hoogwaardige oplossingen leveren voor diverse projecten.

VDM Welding

 Kobe Vander Mierde

     Factuur- en leveradres:

     Siberiestraat 65, B-3900 Pelt Nolimpark 1232

 info@vdmwelding.be

 Tel:+32(0)493/08 00 81

BTW BE0758.681.441

Image